11
Вто, Дек
119 Нови статии

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков награди трима пожарникари участвали активно в Горни Лом

Общество

На юбилейната 20-а церемония  „Пожарникар на годината“ министърът на вътрешните работи Веселин Вучков награди Пламен Здравков Петров, Мирослав Алексиев Драгомаски и Петър Стефанов Цолов от РСПБЗН – Белоградчик. Тримата получиха почетното отличие на Министерството на вътрешните работи „За доблест и заслуга” - III степен. Отличието им е присъдено за проявена смелост и доблест по време на изпълнение на служебните си задължения при инцидента в завода за боеприпаси край с.Горни Лом през месец октомври миналата година. Огнеборците първи пристигат на мястото на инцидента и с риск за живота си влизат на разузнаване на територията на предприятието.

На церемонията „Пожарникар на годината - 2014“ присъстваха заместник министър-председателят по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева, министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, заместник министър Красимир Ципов, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, заместник-главният секретар Георги Костов, началникът на отбраната и други официални гости.

 
Ако смятате, че имате новина, която е важна или просто да споделите Вашата позиция по даден проблем може да го направите от тази форма

Facebook

 
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Абонирайте се чрез нашия безплатен абонамент по имейл, за да получавате известия, когато е налична нова информация.