11
Вто, Дек
119 Нови статии

Хубавица от Монтана гради кариера във Fashion TV на остров Бали

Култура

Милка Георгиева е родена в Монтана. Изучавала е счетоводство, а след това и финанси. Първите си стъпки на модел прави в София. Неин откривател е Петър Генадиев. Работила е с няколко наши агенции. В столицата е снимала телевизионни реклами, била е също и телевизионна водеща. Милка е една от русокосите дами, които взеха участие и в популярното шоу „Надхитри блондинките“.  Дефилирала е в Лондон и Холандия. От 2010 г. не живее в България.


„Реших, че искам да прекарвам дните си различно и да посетя много държави“, заяви ексклузивно за YEP.bg хубавицата. Така тя получава покана за остров Бали. „Дойде от човек, с когото съм работила преди това в Дубай за Роберто Кавали“, уточнява българката. По този начин тя стават част от Fashion TV. Следва голям проект, който вече е финализиран. „Заедно създадохме хотел Fashion TV на острова“, казва с гордост Георгиева.


„Работата ми позволява винаги, когато реша да се прибирам в България. Със семейството си се чувам по няколко пъти на ден. Навсякъде, където отида създавам много приятелства. Харесва ми разнообразието“, допълва Милка.

Въпреки, че е прехвърлила 30 години тя все още позира за различни фотосесии.

Източник : YEP.bg

 
Ако смятате, че имате новина, която е важна или просто да споделите Вашата позиция по даден проблем може да го направите от тази форма

Facebook

 
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Абонирайте се чрез нашия безплатен абонамент по имейл, за да получавате известия, когато е налична нова информация.