11
Вто, Дек
119 Нови статии

Депутатът от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров подпомогна вокална група „Шоколадче“ от гр. Лом

Политика

Народният представител от ГЕРБ - Монтана инж. Дилян Димитров направи дарение на вокалната група „Шоколадче“ по повод 10-я й рожден ден. Средствата са предназначени за закупуване на озвучителна техника на състава. Дарението от народния представител бе връчено от кмета Пенка Пенкова, която обяви, че подаръкът от Община Лом за „шоколадчетата“ е пътуване на групата в Италия за участие в международен конкурс през 2019 г. Младежката организация на ГЕРБ – Лом пък поднесе цветя и поздравителен адрес за „Шоколадче“.

„Вашето изкуство е създадено с много любов и със сърце, което чувства магията на музиката. За 10 години Вие спечелихте много почитатели с невероятните си изяви и разнасяте славата на нашия град в регионални, национални и международни конкурси и фестивали. Признание за Вашите вокални и артистични умения са многобройните награди и обичта на публиката. Приемете нашите пожелания за още дълги години творчески изяви! Следвайте мечтите си и винаги изпълвайте с дух, веселие и очарование прекрасната „Шоколандия!“, обърна се към децата Димитровов.

 
Ако смятате, че имате новина, която е важна или просто да споделите Вашата позиция по даден проблем може да го направите от тази форма

Facebook

 
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Абонирайте се чрез нашия безплатен абонамент по имейл, за да получавате известия, когато е налична нова информация.