11
Вто, Дек
119 Нови статии

ОБУЧЕНИЕ НА ДОБРОВОЛНИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ ПРИ КРИЗИСНИ СИТУАЦИИ

Общество

От 19 до 21 ноември 2018 г. в Учебен център на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" – Монтана се проведе обучение на „Доброволни формирования“ от областите Монтана и Видин, организирано от Консорциум „ДИКОН-БЧК“. 

Тема на занятието бе „Реакции при наводнение и последвали кризи“.

В тридневното обучение взеха участие 7 доброволци от Доброволно формирование – Вършец: Антон Тошев, Георги Аврамов, Иван Василев, Емил Найденов, Емил Истатков, Венислав Младенов и Пламен Иванов.

Първият ден бе за теоретични знания, а през останалите дни бе наблегнато на практическата подготовка. Доброволците получиха ценни знания от професионални обучители за поведение, действия и спасяване на пострадали при възникване на наводнения и критични ситуации, вследствие на заливане на обширни територии.

Доброволците от различните формирования обмениха ценна информация и споделиха добри практики за своите действия при възникване на различни бедствени ситуации, в които са взели участие.

 
Ако смятате, че имате новина, която е важна или просто да споделите Вашата позиция по даден проблем може да го направите от тази форма

Facebook

 
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Абонирайте се чрез нашия безплатен абонамент по имейл, за да получавате известия, когато е налична нова информация.