11
Вто, Дек
119 Нови статии

Изпълняват се заявените от ОДМВР количества униформено облекло

Новини

Във връзка с коментираната напоследък тема за недостиг на облекло за униформени полицейски служители и един от акцентите в разговорите с представителите на синдикатите в рамките на Съвета за социално партньорство, уточняваме: заявката за дрехи от ОДМВР-Варна е изпълнена и предстои раздаване по график на заявените количества облекла;  за ОДМВР-Благоевград  - доставени са поръчаните 213 бр. панталони и 150 бр. летни панталони, както 160 ризи /с къс ръкав/, а също и 154 строеви ризи и 310 строеви ризи с къс ръкав. От заявеното от ОДМВР-Благоевград искане за доставка на 502 бр. ризи тип яке до момента са получени 180 и продължава изпълнението на доставката. Вече са изпълнени заявените за доставяне количества облекло от същата областна дирекция : 150 мушами,  220 чифта мъжки полуботи.

В централния вещеви склад - МВР периодично се доставят заявените количества зимни униформи, предоставят се по структурите в страната, където предстои предоставянето им на служителите.

Предстои сключване на споразумения за доставка на зимни и летни специални обувки и половинки, на летни специални дрехи, канадки /шуби/, всесезонни.

За всички останали артикули от полагащото се униформено облекло за служители има сключени рамкови споразумения и договори за изработване и доставянето им.

Доставките на дрехи от униформеното облекло на полицейските служители са по договори от 2016 г. на стойност над 13 млн. лв., за тази година договорите ще бъдат на стойност 14 млн. лв.

 
Ако смятате, че имате новина, която е важна или просто да споделите Вашата позиция по даден проблем може да го направите от тази форма

Facebook

 
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама